KarrierSziget

Amikor a munkád nem egy szükséges rossz.

A 9+1 szörnyű kép, amit önéletrajzba tettek

2017. november 15. 14:27 - Ficza J.

Van, amikor az ember azt hiszi, hogy a munkája nem fontos, mert már mindenki csípőből tudja azt, amit ő. Aztán eljön a pillanat, amikor rájön, hogy van remény! Nézzük például a karriertanácsadókat: évek óta szajkózzák az íratlan (vagy már azóta éppen ezerszer leírt) szabályokat arról, hogy milyen képet válasszunk az önéletrajzunkhoz. Valószínűleg ők is azt hiszik, hogy amit mondanak, falra hányt borsó, mert az újszülött is tisztában van vele, hogy messze kerüljük a családi eseményeken, kirándulásokon vagy bulikon, horgászaton készült fotókat. Aztán kiderül, hogy elég sok olyan egyén mozog még szabadon a világban, akik erről mit sem tudnak. És ilyenkor mégis felemás érzelmek dúlnak az egyszeri tanácsadóban: lelkének egyik fele sír, mert tudja, hogy minden, amit eddig csinált felesleges volt. A másik fele pedig boldogan felkiált, hogy: Yes, van még mit tanítanom!

De az is lehet, hogy én látom rosszul a helyzetet. Talán csak kedves álláskeresők ők, akiknek az a céljuk, hogy felvidítsák a munkájukba belefáradt HR-eseket. Esetleg önjelölt humoristák, akik így tartanak görbe tükröt a világ elé. Vagy csak meg nem értett életművészek, akik a szabad önmegvalósítást népszerűsítik. Bármi is legyen az igazság, a világ megérdemli, hogy lássuk őket, hogy nekünk is jobb napunk legyen.

De ne csigázzuk tovább a kedélyeket. Íme tehát egy összeállítás talán a legrosszabb cv fotókkal, amikkel az internet népe találkozott.

A RÓZSASZÍN AZ ÚJ PINK

legrosszabb-fotok-cv-01.png

A KEBABOS

legrosszabb-fotok-cv-04.png

MAJA

legrosszabb-fotok-cv-05.png

HERKULES

legrosszabb-fotok-cv-06.png

A TITKOS AJTÓ

legrosszabb-fotok-cv-08.png

A GRAFIKAI CSODA

legrosszabb-fotok-cv-11.png

 

YOU TALKIN' TO ME?

legrosszabb-fotok-cv-09.png

LAZASÁG VAN

legrosszabb-fotok-cv-10.png

és végül a kedvencünk, a megismételhetetlen:

RICKY

legrosszabb-fotok-cv-07.jpg

Ráadásként pedig íme egy kép, ami bár nem önéletrajzban szerepel, de egy HR-es egy pályázótól kapott e-mailben ezzel szembesült. No comment...

NIC CAGE

nic_cage.jpg

A képeket itt és itt találtuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://karriersziget.blog.hu/api/trackback/id/tr8313275511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása